Прошу молитв о Леониде.
-
- полковник
- Цель пребывания на форуме*: Хочу помогать тем, кто думает о самоубийстве
Re: Прошу молитв о Леониде.
Пресвятая Богородица, Всецарица моли Бога о рабе твоём Леониде.
Всеблагая, досточудная Богородице, Пантанасса, Всецарице! Несмь достоин, да внидеши под кров мой! Но яко милостиваго Бога любоблагоутробная Мати, рцы слово, да исцелится душа моя и укрепится немощствующее тело мое. Имаши бо державу непобедимую, и не изнеможет у Тебе всяк глагол, о Всецарице! Ты за мя упроси! Ты за мя умоли. Да прославляю преславное имя Твое всегда, ныне и в бесконечныя веки. Аминь.
Всеблагая, досточудная Богородице, Пантанасса, Всецарице! Несмь достоин, да внидеши под кров мой! Но яко милостиваго Бога любоблагоутробная Мати, рцы слово, да исцелится душа моя и укрепится немощствующее тело мое. Имаши бо державу непобедимую, и не изнеможет у Тебе всяк глагол, о Всецарице! Ты за мя упроси! Ты за мя умоли. Да прославляю преславное имя Твое всегда, ныне и в бесконечныя веки. Аминь.
Псалтирь - молитва сильнейшей силы. !!!
-
- полковник
Пресвятая Богородица, Всецарица моли Бога о рабе твоём Леониде.
-
- полковник
Живы́й в по́мощи Вы́шняго, в кро́ве Бо́га Небе́снаго водвори́тся.
2 Рече́т Го́сподеви: Засту́пник мой еси́ и Прибе́жище мое́, Бог мой, и упова́ю на Него́.
3 Яко Той изба́вит тя от се́ти ло́вчи, и от словесе́ мяте́жна,
4 плещма́ Свои́ма осени́т тя, и под криле́ Его наде́ешися: ору́жием обы́дет тя и́стина Его.
5 Не убои́шися от стра́ха нощна́го, от стрелы́ летя́щия во дни,
6 от ве́щи во тме преходя́щия, от сря́ща, и бе́са полу́деннаго.
7 Паде́т от страны́ твоея́ ты́сяща, и тма одесну́ю тебе́, к тебе́ же не прибли́жится,
8 оба́че очи́ма твои́ма смо́триши, и воздая́ние гре́шников у́зриши.
9 Яко Ты, Го́споди, упова́ние мое́, Вы́шняго положи́л еси́ прибе́жище твое́.
10 Не прии́дет к тебе́ зло, и ра́на не прибли́жится телеси́ твоему́,
11 я́ко Ангелом Свои́м запове́сть о тебе́, сохрани́ти тя во всех путе́х твои́х.
12 На рука́х во́змут тя, да не когда́ преткне́ши о ка́мень но́гу твою́,
13 на а́спида и васили́ска насту́пиши, и попере́ши льва и зми́я.
14 Яко на Мя упова́, и изба́влю и́: покры́ю и́, я́ко позна́ и́мя Мое́.
15 Воззове́т ко Мне, и услы́шу его: с ним есмь в ско́рби, изму́ его, и просла́влю его,
16 долгото́ю дний испо́лню его, и явлю́ ему спасе́ние Мое́.
2 Рече́т Го́сподеви: Засту́пник мой еси́ и Прибе́жище мое́, Бог мой, и упова́ю на Него́.
3 Яко Той изба́вит тя от се́ти ло́вчи, и от словесе́ мяте́жна,
4 плещма́ Свои́ма осени́т тя, и под криле́ Его наде́ешися: ору́жием обы́дет тя и́стина Его.
5 Не убои́шися от стра́ха нощна́го, от стрелы́ летя́щия во дни,
6 от ве́щи во тме преходя́щия, от сря́ща, и бе́са полу́деннаго.
7 Паде́т от страны́ твоея́ ты́сяща, и тма одесну́ю тебе́, к тебе́ же не прибли́жится,
8 оба́че очи́ма твои́ма смо́триши, и воздая́ние гре́шников у́зриши.
9 Яко Ты, Го́споди, упова́ние мое́, Вы́шняго положи́л еси́ прибе́жище твое́.
10 Не прии́дет к тебе́ зло, и ра́на не прибли́жится телеси́ твоему́,
11 я́ко Ангелом Свои́м запове́сть о тебе́, сохрани́ти тя во всех путе́х твои́х.
12 На рука́х во́змут тя, да не когда́ преткне́ши о ка́мень но́гу твою́,
13 на а́спида и васили́ска насту́пиши, и попере́ши льва и зми́я.
14 Яко на Мя упова́, и изба́влю и́: покры́ю и́, я́ко позна́ и́мя Мое́.
15 Воззове́т ко Мне, и услы́шу его: с ним есмь в ско́рби, изму́ его, и просла́влю его,
16 долгото́ю дний испо́лню его, и явлю́ ему спасе́ние Мое́.
- Елена К
- полковник
Прошу молитв о Леониде.
Пресвятая Богородица, Всецарица моли Бога о рабе твоём Леониде, о прщении ему всех прегрешений и ниспослании ему Благодати исцеления души и тела. Аминь
-
- полковник
Пресвятая Богородица, Всецарица моли Бога о рабе твоём Леониде, о прощении ему всех прегрешений и ниспослании ему Благодати исцеления души и тела. Аминь
-
- мл. лейтенант
- Цель пребывания на форуме*: Присутствуют мысли о самоубийстве - хочу получить помощь
-
- мл. лейтенант
- Цель пребывания на форуме*: Присутствуют мысли о самоубийстве - хочу получить помощь
-
- мл. лейтенант
-
- полковник
Море дождей, как сейчас состояние Вашего отца?
К Всецарице можно ходить не один раз.
К Всецарице можно ходить не один раз.
"...претерпевший же до конца спасется" (Мф. 24:13)
""И даже до старости и престарения, Боже мой, не остави мене дондеже возвещу мышцу Твою роду всему грядущему"(Пс:70)
""И даже до старости и престарения, Боже мой, не остави мене дондеже возвещу мышцу Твою роду всему грядущему"(Пс:70)
-
- мл. лейтенант
Никак не могу назвать его стабильным и обнадëживающим. Рак 4 стадии с множественными метастазами. Состояние тяжелое и он запущенный, увы.
Недавно сделали дренаж лëгких, спасли от отека (в них тоже метастазы), сегодня поставили нефростому (креатинин достиг очень опасных значений), еще к этому можно добавить асцит. Если бы не сделали, то в ближайшее время был бы уже финал. Осталось сделать онкоцитологию мочи и нам предстоит иммуноттерапия. До неë нужно еще дожить, в прямом смысле. Никто никаких прогнозов не дает. Но и в паллиатив не отправляют. Выживет - поживет еще немного. Вчера слышал прогноз - 2 недели. Часть врачей говорит о том, ставить точку рано, но опять же - без прогнозов и на многое рассчитывать глупо. Его состояние постоянно ухудшается и я опасаюсь того, что пока мы все эти анализы пройдем - будет паллиатив (или еще чего похуже).